Garantie

Garantie:

Garantie is een begrip waarmee men aangeeft dat men ergens voor instaat. Wanneer men garantie heeft weet je dat een bepaalde zekerheid hebt en niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

 

Standaard geven wij op alle auto’s boven de 4500,- en beneden de 200.000km 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. U betaalt hiervoor dan dus geen afleveringskosten.

Echter geldt voor elke auto van welke prijs, bouwjaar of kilometerstand dan ook dat we samen met u graag een passende garantie regeling maken die aan uw wensen voldoet.

 

Wij hebben auto’s staan van 500,- tot 15.000,-. U zult begrijpen dat we op een auto van 500,- geen volledige garantie kunnen geven. Toch blijft bij ons alles ten aller tijde bespreekbaar. Mocht er een probleem zijn,  kom dan altijd bij ons langs zodat we redelijkerwijs samen met u tot een oplossing kunnen komen.

 

Vakgarant 12 maanden Garantie:

Vakgarant Garantie kan worden gegeven op auto’s tot 7 jaar en maximaal 150.000km. Wanneer een auto met het Bovag,- Vakgarant Label wordt aangeboden, kunt u ons premium pakket kiezen. Voor 699,- wordt u auto afgeleverd met een nieuwe APK, Grote beurt, Poetsbeurt en 12 maanden garantie!

 

Klik hier voor de volledige folder van vakgarant garantie.

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenBanden
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.