Aanschaf occasion

Autorijden! Voor de één is het puur een middel om van A naar B te komen; voor de ander moet het comfortabel zijn, de nodige luxe hebben en veilig zijn. Ieder mens heeft een andere beleving met een auto. Toch is het zo dat iedere autobezitter eens in de zoveel tijd een ander auto gaat kopen. 

Het valt niet altijd mee om een betrouwbare occasion te vinden, die voldoet aan al uw wensen. Vandaar dat wij ruim 150 occasions voor u hebben geselecteerd. Wij hebben occasions staan in alle merken, uitvoeringen en prijsklassen. Op alle auto’s geven wij standaard een nieuwe APK keuring. Over hoe u de auto verder afgeleverd wilt zien en welke garanties u op de auto wilt hebben kunt u nader overeenkomen met een van onze verkoopadviseurs. Natuurlijk geven wij ook BOVAG garantie en zorgen we voor een NAP-pas. Wij nodigen u dan ook graag eens uit op ons adres. U kunt u hier vrijblijvend laten informeren door een van onze verkoopadviseurs. Zij zijn tevens bereid om met een scherp bod te komen, wanneer u uw auto in wilt ruilen. Ook voor het financieren van uw auto kunt u bij ons terecht. 

Tijd voor een andere auto?! Nieuw of een occasion?! Hoge inruilwaarde?! Vertrouwd en veilig rijden?! Kies voor een auto van het “merk“ Vakgarage Terpstra! Kom langs en ga vrijblijvend een gesprek aan met een van onze verkoopadviseurs!

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenBanden
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.