Vakgarage Terpstra in halve finale!

Vakgarage Terpstra kanshebber op titel ' Autobedrijf van het Jaar'

 

Na een nek-aan-nekrace zijn 10 onafhankelijke BOVAG-autobedrijven, waaronder Vakgarage Terpstra uit Drachten, genomineerd voor de titel ‘ Autobedrijf van het Jaar’. Deze verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt voor de vijfde keer gehouden. Ruim 10.000 autobezitters hebben dit jaar hun stem uitgebracht.

 

Automobilisten konden van maart tot en met april met een speciale kaart of via www.bovag.nl stemmen op hun favoriete onafhankelijke BOVAG-autobedrijf.

De beoordelingscriteria waren servicebereidheid, vriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Ook werd een rapportcijfer gegeven voor de algemene waardering. De 10 autobedrijven, waaronder Vakgarage Terpstra, kunnen met hun nominatie zeggen dat zij een ware fanclub hebben opgebouwd. 

Ondernemer Folkert Terpstra van Vakgarage Terpstra uit Drachten is aangenaam verrast door de nominatie. ‘Toen het bewuste telefoontje binnenkwam met de mededeling dat wij tot de 10 halve finalisten behoorden was ik even van slag. Natuurlijk zijn we ontzettend blij met deze halve finale plek en alle aandacht die we hiermee krijgen. Maar het is toch het feit dat de eigen klanten zo massaal op ons  autobedrijf hebben gestemd dat de slagroom op de taart is. Dit is de waardering voor het jarenlange werken waar wij echt super trots op zijn!

 

De  genomineerde bedrijven krijgen bezoek van een onafhankelijke deskundige, die aan de hand van een uitgebreide checklist het betreffende onafhankelijke autobedrijf in kaart brengt. Mede aan de hand van de resultaten van de checklist selecteert een vakjury vervolgens drie finalisten. Eind augustus wordt bekend gemaakt welke autobedrijven er doorgaan naar de finale. Uiteindelijk bepalen collega-bedrijven op het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 4 oktober wie van de finalisten zich ‘Autobedrijf van het jaar 2011-2012’ mag noemen.

 

Onafhankelijke Autobedrijven

BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven zijn merkonafhankelijke autobedrijven. Deze bedrijven hebben een ongebonden, zelfstandige positie ten opzichte van autofabrikanten. Ze zijn niet gehouden aan contracten of verplichtingen van enig automerk. Die onafhankelijkheid waarborgt een advies dat zo goed mogelijk bij de klant past. Zij staan borg voor perfect onderhoud met behoud van fabrieksgarantie, zijn altijd up-to-date en werken met de moderne apparatuur. Dat garandeert een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. BOVAG behartigt de belangen van deze 3.400 onafhankelijke autobedrijven. 

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenBanden
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.