Werkplaats

Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid, daar gaan we voor!

 

Uw auto heeft onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat deze “gezond” blijft, waardoor u altijd plezierig en vertrouwd op uw plaats van bestemming komt. De jaarlijkse APK is voor elke auto verplicht.

 

Ook de onderhoudsbeurten zijn belangrijk voor uw auto. In onze moderne werkplaats wordt door onze vakkundige monteurs aan de auto’s gewerkt. APK, grote beurten, kleine beurten, banden, uitlaten, airco, elektrische storingen, schade reparaties… voor alles met betrekking tot uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Bij ons is het de gewoonte, wanneer u uw auto voor reparatie brengt, dat u van tevoren een prijsopgave krijgt. Wanneer er onverhoopt meer moet gebeuren dan gepland, wordt u altijd eerst door onze werkplaatschef gebeld om te overleggen.

 

Werkplaatstarieven


APK (incl. 4 gasmeting en afmeld kosten)  €34,95
APK Diesel (incl. roetmeting)  €49,50
Standaard uurtarief  €58,91
Grote/kleine beurt  Afhankelijk van type auto

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW!

Let op: Bij APK + een grote beurt, komen de kosten voor de APK te vervallen. Vraag vrijblijvend naar een prijsopgave voor uw auto.

 

Wanneer u uw auto brengt, kunt u een kop koffie krijgen en erop wachten, kunt u thuis gebracht worden door één van onze medewerkers of kunt u een  leenfiets of –auto meekrijgen. 


Kortom, voor uw gemakkelijkheid en voor de kwaliteit van uw auto, staan onze tiental goed opgeleide monteurs voor u klaar. Om kwalitatief zo goed, snel en voordelig mogelijk te werk te gaan, bel met onze receptioniste en maak een afspraak! 

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenBanden
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.