Header_elektrisch_rijden

ELEKTRISCHE VOERTUIGEN (EV) EN HYBRIDE AUTO’S
Elektrische voertuigen (EV’s) en Hybride auto’s zijn de nieuwe trend in de wereld van automobiliteit. Onze klanten stellen ons steeds meer vragen over toekomstige mobiliteit. Ook zien wij in onze werkplaats nieuwe en jong-gebruikte EV’s en Hybrides de brug op rijden.

Nu de voordelen van EV en Hybride rijden zo groot zijn is de verwachting dat de vraag naar elektrische auto's de komende jaren verder zal toenemen.

Om u als (toekomstige) klant van ons autobedrijf te verzekeren van de juiste kennis en kwaliteit van dienstverlening, heeft Vakgarage Terpstra zich aangesloten bij Vakgarage E-Mobility. Hierdoor werken onze technici veilig en efficiënt aan uw hybride of EV door hun NEN 9140 certificering, en kunnen wij u laadpassen en laadoplossingen voor particulier en zakelijk gebruik adviseren en/ of leveren.
Onze receptie én onze monteurs zijn getraind en worden doorlopend opgeleid om de brede kennis die hiervoor nodig is te onderhouden.

Vanaf mei 2022 zijn we dan ook trots E-Mobility partner en kunnen wij service, reparaties en onderhoud aanbieden aan nieuwe én gebruikte EV’s en Hybrides van alle merken. En daar komt nog bij dat wij uw auto, net als bij de dealer, kunnen voorzien van Europese pechhulp.

Waarom een gebruikte EV of Hybride auto overwegen:

  • Aanzienlijk lagere gebruikskosten
  • Schoon rijden, geen luchtvervuiling
  • Overheidssubsidie van € 2.000,- na aanschaf (wij helpen u graag met de aanvraag)
  • Geen houderschapsbelasting
  • Lage bijtelling bij zakelijk gebruik
  • Lange fabrieksgarantie op accu’s en aandrijving

Inmiddels hebben wij een ruime ervaring met EV & Hybride techniek. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren op het gebied van laadoplossingen voor thuis of op het werk.

Maak direct een afspraak