VG_Terpstrav41_header_beginscherm

WERKPLAATS

Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid, daar gaan we voor!

Uw auto heeft onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat deze “gezond” blijft, waardoor u altijd plezierig en vertrouwd op uw plaats van bestemming komt. De jaarlijkse APK is voor elke auto verplicht.
Ook de onderhoudsbeurten zijn belangrijk voor uw auto. In onze moderne werkplaats wordt door onze vakkundige monteurs aan de auto’s gewerkt. APK, grote beurten, kleine beurten, banden, uitlaten, airco, elektrische storingen, schade reparaties… voor alles met betrekking tot uw auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons is het de gewoonte, wanneer u uw auto voor reparatie brengt, dat u van tevoren een prijsopgave krijgt. Wanneer er onverhoopt meer moet gebeuren dan gepland, wordt u altijd eerst door onze werkplaatschef gebeld om te overleggen.

Werkplaatstarieven
Wanneer u uw auto brengt, kunt u een kop koffie krijgen en erop wachten, kunt u thuis gebracht worden door één van onze medewerkers of kunt u een  leenfiets of –auto meekrijgen. 

Kortom, voor uw gemakkelijkheid en voor de kwaliteit van uw auto, staan onze tiental goed opgeleide monteurs voor u klaar. Om kwalitatief zo goed, snel en voordelig mogelijk te werk te gaan, bel met onze receptioniste en maak een afspraak!